Onze klanten

Buzzoek is er voor álle winkeliers in heel Nederland: kappers, koffietentjes, slijterijen en nog veel meer! Hieronder staan een aantal tevreden ondernemers die al gebruik maken van Buzzoek. Wil jij hier ook tussen staan? Neem dan contact met ons op!

Customer King coffee

King coffee

King coffee

Met hun authentieke koffiewagens zijn ze inmiddels een vertrouwd onderdeel van het straatbeeld in Amsterdam. Tijdens de ochtendspits kun je sinds 2013 hun koffiewagens op steeds meer drukke doorgangsroutes vinden.

website

Customer Kushiin

Kushiin

Kushiin

Een huiskamer in de stad, een plek waar je je op elk moment van de dag thuis voelt.” Daar is geen woord aan gelogen. Met onze stempelkaart helpen wij Kushiin om hun netwerk aan trouwe klanten te laten groeien.

website

Customer Monks

Monks Coffee Roasters

Monks Coffee Roasters

Patrick, de eigenaar van Monks Coffee Roasters, is altijd een koffie liefhebber geweest. Na vele jaren in de koffie-industrie heeft hij eindelijk zijn droom kunnen waarmaken: een eigen koffiezaak in het hartje van Amsterdam.

website

Customer Koffieboontje

´t Koffieboontje

´t Koffieboontje

Passie voor koffie staat centraal in allebei de locaties van ‘t Koffieboontje in Utrecht. De grote groep vaste gasten wordt bedankt voor hun vertrouwen met een gratis kop koffie na een volle stempelkaart.

website

Customer New Fork

New Fork

New Fork

New Fork maakt en verkoopt 100% natuurlijk eten en drinken. Sandwiches zijn hun specialiteit. Wij streven daarom elke dag naar het maken van The best sandwich in town. Op de Erasmus Universiteit kun je sparen voor deze heerlijke broodjes.

website

Customer FIG

FIG

FIG

Food, gym & bar!? Utrechts allereerste sportschool en restaurant in één laat je sparen voor unieke kortingen op workouts of producten naar keuze. Heb je trek na een intensieve full body workout? De menukaart staat vol met heerlijke (en gezonde) maaltijden!

website